Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Κακλαμανης...

Η ιδεολογικη ανακολουθια ειναι το κυριο χαραχτηριστικο των Ελληνων πολιτικων.

Τα τυπαρια αυτα που καταδυναστευουν τον τοπο δεν κανουν τιποτα περισσοτερο απο το να προσφερουν λιγο αρτον και πολλα θεαματα προκειμενου να ικανοποιουν τη ματαιδοξια τους. Δημιουργοντας στρατιες απαιδευτων υπηκοων που το μονο που τους νοιαζει ειναι να καταναλωνουν, να μπουζουκοδιασκεδαζουν και να ενδιαφερονται για τα ψευτικα δεντρα, τα φτηνα θεαματα και τα ζωοδη ενστικτα.

Ο καθωσπρεπισμος και η υποκρισια της Ελληνικης κοινωνιας ειναι αποτελεσμα αυτων των πολιτικων και των σφουγγοκωλαριων που δημιουργουν γυρω τους.





Τις ψηφους των οπαδων του ΠΑΟ θα τις εχεις αυτο που δεν τους εχεις πει ειναι πως τα παιδια τους δεν θα εχουν δεντρα παρα μονο ενα πλαστικο στο συνταγμα και καποια σε μουσεια φυσικης ιστοριας. Επιπλεον δεν τους εχεις πει πως η μπουτικ της μαμας τους και το δισκαδικο του μπαμπα θα κλεισουν επειδη ο φιλος σου ο Βωβος θα φτιαξει εμπορικο κεντρο για το Zara και τη Virgin. Και αυτοι θα ζουν ως σκλαβοι περιμενωντας μια θεση στο δημοσιο η σε μια πολυεθνικη. Αλλα μετα απο μια κουραστικη μερα θα βλεπουν μπαλα.

Γελοιε...

buzz it!

2 σχόλια:

Artistz είπε...

Αν και είμαι Παναθηναικος φίλε μου και μαλιστα πηγαινω και στο γηπεδο πραγματικα εξοργιζομαι απιστευτα με αυτη τη κατασταση..
Εννοειται πως θα ηθελα πολυ να γινει γηπεδο αλλα οχι ετσι..και τρελαινομαι και με τους δικους μας οπαδους που πιστευουν οτι υπαρχουν καποιοι που πολεμανε την ομαδα..
Βεβαια επειδη θελω να ειμαι ειλικρινης ουτε οι προθεσεις του ΣΥΡΙΖΑ με καλυψαν..
το χρωμα της ομαδας πρασινο ειναι,το πρασινο δηθεν αγαπαμε αλλα στη πραγματικοτητα αλλο δειχνουμε..
Τοσο μερες ειμαστε στο δρομο και βριζουμε ολους αυτους τους καιφαλαιοκρατες που μας εμπαιζουν και τωρα με προσχημα ενα γηπεδο θα ειμαστε διπλα τους?γιατι να ειμαστε?τους νοιαζει πολυ βλεπεις που θα παιζει ο ΠΑΟ εκει..η τσεπουλα να γεμιζει εκατομμυριακια και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν..
τι να πω?οσο για το κακλαμανη τι να πεις?..τι να πεις ρε φιλε για το στρουμφακι?κατσε και θ ατο δουμε και αυτο..θα με θημηθεις πως στη πορεια των οπαδων του ΠΑΟ θα ειναι στη πορεια..μιλαμε για τετοιο μαλακα..κατσε μη το δουμε να πεταει και καμια μολοτωφ..

ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...

Χαιρομαι για αυτα που γραφεις Artistz κυριως γιατι ειμαι ανθρωπος που πηγαινει στο γηπεδο.

Και αυτο με στενοχωρει οσον αφορα το ποδοσφαιρο ειναι πως οπως και τοσα αλλα δεν προχωραει ουσιαστικα, παρα χρησιμοποιειται προκειμενου να αποβλακωνει κοσμο.

Οσοι εχουν νιωσει την ομαδικοτητα που δημιουργει η αλανα μονο θιγμενοι μπορουν να ειναι απο τη στιγμη που καποιοι εκμεταλευονται το μερακι τους προκειμενουν να αφαιρεσουν απο τους ιδιους βασικα δικαιωματα.

Free Hit Counter Αναζήτηση στα ελληνικά blogs. SYNC BLOGS GreekBloggers.com