Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

300

Η βουλευτική έδρα παρέχει πλήρη ασυλία απ΄ όλα τα αδικήματα.

Από τα 831 αιτήματα άρσης που έχουν υποβληθεί στο Κοινοβούλιο τα τελευταία 32 χρόνια, μόνο τα 17 έγιναν δεκτά.


Άδεια στις παράνομες δραστηριότητες χωρίς να κινδυνεύουν να πιαστούν από κανένα νόμο και χωρίς να δίνουν λόγο σε καμία δικαιοσύνη έχουν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

Οι Έλληνες βουλευτές μπορούν να μηνύουν οποιονδήποτε πολίτη, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να είναι ήσυχοι ότι δεν θα διωχθούν για όποιο αδίκημα διαπράξουν, χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες, μιας και κανείς δεν μπορεί να μηνύσει αυτούς που δεν αίρεται η βουλευτική ασυλία.

Τη στιγμή που ζητούν την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου προφασιζόμενοι έκνομες ενέργειες, δεκάδες βουλευτές γλυτώνουν την φυλακή για αδικήματα που έχουν διαπράξει και που δεν έχουν καμία σχέση με την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων.

Έτσι καταντάει η βουλευτική ιδιότητα το ατράνταχτο εργαλείο ατιμωρησίας στα χέρια όποιου θέλει να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεων του και του νόμου.

Ατελείωτος ο κατάλογος των βουλευτών που κατηγορήθηκαν για ποινικά αδικήματα και λόγω της ασυλίας δεν λογοδότησαν στην δικαιοσύνη , ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές περιπτώσεις.

Η συνεχεια εδω http://mediaspotgr.blogspot.com/

buzz it!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βουλευτική ασυλία τους αρέσει μια χαρά, το πανεπιστημιακό άσυλο που θέλουν να καταργήσουν όμως δεν τους βολεύει...

PALOUKI LOUK είπε...

οι 300 κουκουλοφοροι της βουλης δρουν κακουργηματικα και ανεξελεκτα μεσα απο το ασυλο της βουλης, κάνοντας πλιατσικο στα σπιτια μας, στα μαγαζια μας, ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Free Hit Counter Αναζήτηση στα ελληνικά blogs. SYNC BLOGS GreekBloggers.com