Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Το βρηκαμε το προβλημα

Συναντηση Μαρκογιαννακη Κακλαμανη

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να έχουμε τη συμπαράσταση τη διεθνή, μήπως και πετύχουμε να ανακόψουμε αυτό το κύμα της λαθρομετανάστευσης που συμβάλλει αναμφίβολα στο να έχουμε την αύξηση της εγκληματικότητας στην πατρίδα μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε μία ευρύτερη συζήτηση γύρω από ζητήματα δημόσιας τάξης και γενικά αστυνόμευσης. Υπάρχει μια καλή συνεργασία μεταξύ του πρώην υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του Δήμου Αθηναίων. Εχω την αρμοδιότητα στα θέματα δημόσιας τάξης και πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, όταν λέω Αθήνα δεν εννοώ μόνο τον Δήμο Αθηναίων».

Αυτα δήλωσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Θυμαστε μηπως σε ποιανου το σπιτι ( το αναψυκτηριο ) δουλευαν λαθρομεταναστες;

Προφανος τα κατασχεμενα σπιτια, οι παρανομες ενεργειες υπουργων και κομματικων μηχανισμων, η συμπεριφορα της αστυνομιας ως στρατου κατοχης και τα αδεια ταμεια των δημοσιων υπηρεσιων που ανηκουν στο λαο οφειλονται στους λαθρομεταναστες.

Συμπερασμα οι απαχθεντες Πακιστανοι απο τους Βρετανους και την CIA ηταν μερος της πολιτικης της κυβερνησης για τη φυλαξη των συνορων.

Η δημοσια ταξη υπουργε εχει σωμα. Και οπως σε καθε σωμα το κεφαλι κανει κουμαντο. Ας ψαξεις στην κορυφη της δημοσιας διοικησης την κακοδαιμονια της δημοσιας ταξης.

Βεβαια εαν εχεις παρει το βαπτισμα του πυρος ως εισαγγελεας απο την χουντα μαλλον δεν μπορουμε να ελπιζουμε και σε πολλα...

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Hit Counter Αναζήτηση στα ελληνικά blogs. SYNC BLOGS GreekBloggers.com