Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Προφυλακιστέος ένας 18χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ενώπιον του 7ου Τακτικού Ανακριτή, ένας 18χρονος νεαρός που συνελήφθη την Παρασκευή σε επεισόδια που έγιναν μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη συμβολή των οδών Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής.

Ο νεαρός απολογήθηκε για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες της έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών υλών και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της αντίστασης κατά της Αρχής.

Οι κατηγορίες αφορούν στη ρίψη βομβών μολότοφ κατά αστυνομικών, όπως έχουν καταθέσει δύο από αυτούς.



Εαν κρινουμε βαση του τι εγινε στο τελευταιο συλλαλητηριο, πιο πιθανο φαινεται αυτο το παιδι να γυρναγε απο κανα φροντιστηριο παρα να εχει κανει εστω και το ελαχιστο απο τα οσα τον κατηγορουν.

Αλλα ως γνωστον εαν εισαι καθαρμα και σου ζητουν τα ανωτερα καθαρματα να τους δωσεις κεφαλια (συλληψεις) τοτε μαζευεις οτι βρεις αδιαφορωντας εαν τυχον καταστρεψεις μια ζωη.

Βεβαια η συνειδηση προυποθετει και μυαλο, κατι το οποιο απουσιαζει προφανως απο οποιον εχει κριθει αχρηστος για οτιδηποτε δημιουργικο και κατα συνεπεια ειναι ικανος μονο για να βιαιοπραγει και να καταστρεφει. Και σε ποια δουλεια (εργασια δεν ειναι σιγουρα) ειναι προαπαιτουμενο να μην εχεις καμια αντιρηση να δερνεις;

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Hit Counter Αναζήτηση στα ελληνικά blogs. SYNC BLOGS GreekBloggers.com