Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Προβοκατσιας συνεχεια...

Τα ξημερωματα τρεις αγνωστοι (ισως σχετιζομενοι με τον "επαναστατικο αγωνα" συμφωνα με ανταποκριση του Σομπολου) εβαλαν με πυροβολο οπλο, περιστροφο και χειροβομβιδα κατα αστυνομικων των ΜΑΤ. Η επιθεση ειχε ως αποτελεσμα τα βαρυ τραυματισμο ενος αστυνομικου.
Αυτη η ενεργεια οπως και η επιθεση κατα της κλουβας των ΜΑΤ δε μπορει σε καμια περιπτωση να αποτελει μερος της αντιστασης εναντιον της χαβουζας που εχουν δημιουργησει οι κρατουντες εδω και δεκαετιες.
Αυτες οι πραξεις το μονο που εξυπηρετουν ειναι τη δικαιολογηση κασταλτικων μετρων εναντιων των πολιτων απο το κρατος. Ηδη τα Εξαρχεια απο σημερα τα χαραματα ειναι αποκλεισμενα και αστυνομοκρατουνται. Οι κατοικοι δεν μπορουν να κινηθουν στην περιοχη, προσαγαγονται περαστικοι, συλαμβανονται πολιτες μεσα σε καταστηματα χωρις καμια κατηγορια.
Το αισχρο συστημα χειραγωγησης των μαζων που εχουν δημιουργησει οι δυτικες κοινωνιες μεσω των ΜΜΕ, εχει μπει ηδη σε λειτουργια. Διαφορα παπαγαλακια απο το πρωι προσπαθουν να ταυτισουν τους διαδηλωτες του Δεκεμβρη με τους επιτιθεμενους της περασμενης νυχτας.
Εχουν γνωση οι φυλακες ομως απο αδεσποτες σφαιρες, κουκουλοφορους με ροπαλα και "ζαχαρης σε ντεποζιτα".


Μην τους αφησουμε να μας πιασουν στον υπνο.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Hit Counter Αναζήτηση στα ελληνικά blogs. SYNC BLOGS GreekBloggers.com