Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Οι φονιαδες των 700 ευρω χτυπησαν παλι

Τα κατοχικα ταγματα θανατου χτυπησαν παλι. Αυτη τη φορα εμφανιστηκαν, προκαλεσαν, εβρισαν, βαρεσαν, εριξαν ασφηξιογονα και δακρυγονα αερια και τραυματισαν σοβαρα Ελληνες πολιτες, εξω απο το δημαρχειο της Αθηνας και στο λιμανι του Πειραια.

Συγκεκριμενα στην Αθηνα κρανοφοροι χωρις διακριτικα (αρα και αγνωστοι) εβαλαν με χειροβομβιδες κροτου λαμψης σε ευθεια βολη προς τους πολιτες που διαδηλωναν κατα της αποφασης του δημου Αθηναιων για τη μετατροπη του παρκου στην διασταυρωση των Πατησιων & Κυπρου σε ιδιωτικο υπογειο χωρο σταθμευσης. Αποτελεσμα της επιθεσης των κρανοφορων ηταν ο τραυματισμος τεσσαρων συμπολιτων μας οι δυο εκ των οποιων σοβαρα. Ο ενας κινδυνευει να χασει την ακοη του απο το ενα αυτι ενω ο αλλος κινδυνεψε να χασει το ποδι του. Ο πρωτος νοσηλευεται στο νοσοκομειο "Λευκος Σταυρος", ο δε αλλος στο "Λαικο" οπου και υπεβληθει σε χειρουργικη επεμβαση.




Στο λιμανι του Πειραια οι αγροτες ενιωσαν για τα καλα το καλωσορισμα του συντοπιτη τους Μαρκογιαννακη, οταν δεχθηκαν επιθεση με δακρυγονα, χημικα και γκλομπς απο συνεργατες των προαναφερθεντων τραμπουκων.

Ας εχει ομως το νου του ο υπουργος που εγινε εισσαγγελεας επι χουντας, αυτος που αθωωνε πρεζεμπορους. Πως...


Την Κρητη την επουλησες
Χρηστο Μαρκογιαννακη
και αν θα πατησεις επαε
θα φας ενα μπερντακι
Εχουνε γνωση οι Κρητικοι
δεν κανουν κουζουλαδες
τα ΜΑΤ να αποσυρεται
για θα χουμε μπελαδες



















Επιπλεον οι αγνωστων λοιπων στοιχειων κρανοφοροι προεβησαν σε φθορα δημοσιας περιουσιας σπαζοντας μαρμαρα προκειμενου να τα εκσφενδονισουν προς τους διαδηλωτες και τους περαστικους.

buzz it!

3 σχόλια:

Artistz είπε...

τσουτα φιλε μου ολοι χθες για τους τραυματιες στη πλατεια κοτζια..κινδυνευει συνανθρωπος μας να χασει την ακουη του και στα αρχιδια τους..αν ομως ήταν ΜΑΤΑΤΖΗΣ οπως ο ματζουνης τώρα θα μιλαγαμε για τρομοκρατες νέας γενιας..αηδια και δυσοδεια ρε μαγκα αυτη η χωρα..παντου..σε ολα τα επιπεδα..οι κρητικοι τιποτα μαλακες ειναι που πηγαν να τους παρουν σβαρνα με τα τρακτερ?βια θέλετε..σηκωτους θα σας πάμε..και μιλαγανε οτι κινδυνεψαν να χάσουν τη ζωη τους απο τα δολοφονικα τρακτερ..τι αλλο θα ακουσουμε ρε συ?αυτοι με τα χημικα καθε μερα τι κανουν?..α ρε μπουρδελο ελλαδιτσα..γεια χαρα μαγκα.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...

Ποιος να μιλησει η Τρεμη ή ο Πρετεντερης;
Δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν τους. Ο κοσμος τους εχει πεθανει για αυτο αρκουνται στα αντικειμενα αυτοκινητα ταγερ λαχεια και εκας.
Σε χαιρετω Artistz

Artistz είπε...

το σχολιο που μου αφησες για ανεξηγητο λογο στο blog μου σβηστηκε και ξαναπερασε απο κατω..βασικα στο λεω για να μη νομιζεις φιλε μου οτι το εσβησα..απλα μη νομιζεις οτι κατεχω και εγω τρελα γνωσεις επάνω στο pc..μου εκανε εντυπωση για αυτο στο λεω..γεια χαρα φιλε

Free Hit Counter Αναζήτηση στα ελληνικά blogs. SYNC BLOGS GreekBloggers.com