Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Οργάνωση «Λαϊκή Δράση»

Με τηλεφώνημα που έγινε στις 16:21 στα γραφεία της zougla.gr, η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Λαϊκή Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε στις 5:50 το πρωί εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στο Γουδή.

Η κλούβα των ΜΑΤ, η οποία μετέφερε είκοσι τρεις αστυνομικούς, δέχτηκε στις 5:50 το πρωί πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Κοκκινοπούλου και Κατεχάκη, στο Γουδή.



Ειναι πολυ νωρις για να βγουνε συμπερασματα. Προκειται για μια επιθεση που εξαποληθηκε μεσα απο πανεπιστημιακο χωρο και ως εκ τουτου υπο την καλυψη του πανεπιστημιακου ασυλου.
Δεν εχει -εως τωρα τουλαχιστον- δημοσιευθει προκυρηξη στην οποια να παραθετονται αιτηματα, πολιτικες θεσεις ή προτασεις σχετικα με τους θεσμους και τους τροπους λειτουργιας του κρατους. Οποτε προς το παρον μονο ως "τυφλο χτυπημα" μπορει να χαραχτηριστει.
Το μονο αποτελεσμα αυτης της "πραξης" εως τωρα ειναι η εν χωρο απαιτηση των μμε και των συνδεομενων με αυτα θεσμων και προσωπων για αναθεωρηση του πανεπιστημιακου ασυλου οπως και η συζητηση σχετικα με τον εξοπλισμο του κατασταλτικου μηχανισμου προκειμενου να ειναι σε θεση να αντιμετωπισει αναλογες επιθεσεις στο μελλον.

Για την ωρα λοιπον εχουμε να κανουμε με προβοκατορικη ενεργεια.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Hit Counter Αναζήτηση στα ελληνικά blogs. SYNC BLOGS GreekBloggers.com